21 June 2010

Pengakuan berani isteri curang

Bila saya di KL, peluang untuk saya bertemu pengerusi semakin luas terbuka. Pada awal kami hanya bertemu waktu makan tengahari. Walaupun pejabatnya agak jauh dari tempat saya, kerana saya dia sanggup datang. Suami saya bekerja di tempat lain. Jadi tiada masalah kalau-kalau hendak terjumpa suami saya. Saya masih ingat "The Ship" Pertama Komplek lah menjadi saksi pertemuan pertama kami makan tengahari bersama.

Sewaktu makan, dia mula menunjukkan belang nya. Kami duduk bersebelahan. Suasana dalam The Ship pula yang samar-samar membenarkan dia beraksi ringan-ringan terhadap saya. Saya dipeluk, punggung saya yang montok dan berisi digosok-gosok malahan sesekali pipi di cium. Saya tidak menolak. Malahan membalas ciumannya.

Saya kesesakkan duit diwaktu itu, Maklum lah baru berpindah. Dulu suami hanya tinggal bersama kawan-kawan seperti orang bujang, tapi kini terpaksa mencari rumah sebuah untuk saya dan anak. Saya suarakan pada dia. Tanpa banyak soal RM5OO diberikan kepada saya.

Selepas itu kami selalu bersama di waktu makan tengahari. Kadang-kadang saya ketempat dia atau dia datang menjemput saya. Berterusan selama lebih sebulan. Suatu hari Jumaat dia menalifon saya mengajak keluar makan tangahari esoknya - Sabtu [baca artikel penuh DI SINI]

10 comments:

Anonymous said...

Bro, kalau tidak salah saya, kisah-kisah yang dipaparkan ini pernah disiarkan di laman xxx sebagai penulisan/karya lucah. Jadi berhati-hati apabila mengutip bahan bacaan bimbang kebenaran yang diberikan boleh diragui walaupun ada artikel berkaitan seks dan agama.

Stone said...

Anon.

Saya tidak pasti samada artikel ini diambil dari lain-lain laman web atau memang cerita benar. Bro boleh lah bertanya penulisnya sendiri diblog terbabit. Saya hanya "copy n paste" saja

Anonymous said...

stahun dah berlalu..
gamaknya... apa jadi skarang ni yea...?

udah kawin lain... atau berada di lorong2 gelap..?

adohai...
itu la dinamakan
di celah2 kehidupan...

Anonymous said...

2 tahun udah berlalu..
gamaknya... apa jadi skarang ni yea...?

udah kawin lain... atau berada di lorong2 gelap..?

adohai...
itu la dinamakan
di celah2 kehidupan...

Anonymous said...

apa-apapun marilah kita mengundi parti yg terbaik untuk Bangunkan Negara. Berbarislah kita utk mengundi sbg rakyat Nasional. Bertimbanglah dgn terbaik utk perpaduan Bangsa dan Negara. mari Bangunkan Negara.

Anonymous said...

Sape yg kena je tau betapa peritnye

Anonymous said...

sebenarnya , lelaki ni terutama yg dah kawin gatalnya lain ..bijak mengayat dan berbisa , pasal apa ? kerana pengalaman

yg perempuan pun apa kurang, apatah lagi jika bermasalah dengan suami atau sebagainya, mulut ringan cerita sana sini ..heboh kat orang, last2 ada buaya ambil kesempatan , sapa mampu tolak rezeki?

lelaki perempuan sama sahaja, kalau tiada benang tiadalah jarumnya,kalau benang nak masuk tapi jarum goyang gerenti tak masuk punya, tepuk sebelah tangan tak bunyi , maknanya kedua2 lelaki dan perempuan itu salah dan bersalah, tak boleh nak tuduh salah seorang punya salah ....

dunia sudah berubah, manusia semakin berani ,status bukan ukuran , ilmu bukan jaminan , dosa memang mudah dilakukan, kerana yg haram itulah rasanya nikmat, semakin dihalang semakin dicari dan dicuba,

dunia sudah tua ....

sahara aban said...

Seronok cerita2 ni. Tak salahkan mereka sebab setiap dalam kes ni lelaki & wanita normal memerlukannya. gunakanlah anggota anugerah Allah kearah yang baik2... Bagaimana pula kalau kekuatan lelaki bermasaalah @ isteri dingin seks / terlalu kuat nafsu seks? saya nak kongsi pengalaman sebab pernah beberapa kali kena tipu oleh pengamal perubatan traditional. Saya pernah hantar kawan2 berubat berhubung masaalah lemah syahwat. Alhamdulilah kata mereka semenjak berubat dengan ustaz tu ok malahan ada yg dah mengandung pun setelah lebih tujuh tahun menikah tidak dapat cahayamata. Pengamal perubatan traditional yg saya maksudkan ialah Ustaz Adi Wijaya, guru agama di daerah Pontian yang tinggal di kg Belahan Tampok, Rengit, Batu Pahat, Johor. Saya cerita ini ikhlas, sebagai tanda kesyukuran sebab keluarga saya telah sihat dan memang saya berjanji 'kalau dia sihat saya nak membantu sesama yang memerlukan khidmat perubatan traditional agar tidak tersilap langkah'. Sempat saya rakam beberapa foto ritual perubatan beliau pada malam Jumaat Keliwon:
http://my.opera.com/saharaaban/albums/show.dml?id=14706102
http://www.flickr.com/photos/100007933@N06/

sahara aban said...

Seronok cerita2 ni. Tak salahkan mereka sebab setiap wanita normal memerlukannya. Kita diberi akal dan nafsu, gunakanlah anggota anugerah Allah kearah kebajikan. Bagaimana pula kalau kekuatan lelaki bermasaalah @ isteri dingin seks / terlalu kuat nafsu seks? saya nak kongsi pengalaman sebab pernah beberapa kali kena tipu oleh pengamal perubatan traditional. Saya pernah hantar kawan2 berubat berhubung masaalah lemah syahwat. Alhamdulilah kata mereka semenjak berubat dengan ustaz tu ok malahan ada yg dah mengandung pun setelah lebih tujuh tahun menikah tidak dapat cahayamata. Pengamal perubatan traditional yg saya maksudkan ialah Ustaz Adi Wijaya, guru agama di daerah Pontian yang tinggal di kg Belahan Tampok, Rengit, Batu Pahat, Johor. Saya cerita ini ikhlas, sebagai tanda kesyukuran sebab keluarga saya telah sihat dan memang saya berjanji 'kalau dia sihat saya nak membantu sesama yang memerlukan khidmat perubatan traditional agar tidak tersilap langkah'. Sempat saya rakam beberapa foto ritual perubatan beliau pada malam Jumaat Keliwon:
http://my.opera.com/saharaaban/albums/show.dml?id=14706102
http://www.flickr.com/photos/100007933@N06/

sahara aban said...

Seronok cerita2 ni. Tak salahkan mereka sebab setiap lelaki & wanita normal memerlukannya. Bagaimana pula kalau kekuatan lelaki bermasaalah @ isteri dingin seks / terlalu kuat nafsu seks? saya nak kongsi pengalaman sebab pernah beberapa kali kena tipu oleh pengamal perubatan traditional. Saya pernah hantar kawan2 berubat berhubung masaalah lemah syahwat. Alhamdulilah kata mereka semenjak berubat dengan ustaz tu ok malahan ada yg dah mengandung pun setelah lebih tujuh tahun menikah tidak dapat cahayamata. Pengamal perubatan traditional yg saya maksudkan ialah Ustaz Adi Wijaya, guru agama di daerah Pontian yang tinggal di kg Belahan Tampok, Rengit, Batu Pahat, Johor. Saya cerita ini ikhlas, sebagai tanda kesyukuran sebab keluarga saya telah sihat dan memang saya berjanji 'kalau dia sihat saya nak membantu sesama yang memerlukan khidmat perubatan traditional agar tidak tersilap langkah'. Sempat saya rakam beberapa foto ritual perubatan beliau pada malam Jumaat Keliwon:
http://my.opera.com/saharaaban/albums/show.dml?id=14706102
http://www.flickr.com/photos/100007933@N06/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive