MH17: Perancis Beri 'Amaran' Jika Rusia Enggan Bekerjasama


Francois Hollande.

PARIS: Perancis memberi amaran kepada Rusia supaya memberi 'tekanan' kepada puak pemisah, pro-Kremlin di Ukraine agar memberikan kebenaran kepada pasukan penyiasat dan penyelamat untuk masuk ke lokasi kejadian nahas pesawat MH17.


"Sekiranya Rusia tidak mengambil tindakan sewajarnya dengan kadar segera, negara itu bakal berhadapan dengan tindakan yang akan dikenakan oleh Kesatuan Eropah pada Majlis Luar Negeri yang akan berlangsung Selasa ini," kata Presiden Perancis dalam satu kenyataan selepas mengadakan pertemuan bersama pemimpin Perancis, Jerman dan Britain pada Ahad.

19 July 2010

Isteri curang dengan lelaki bukan Islam

Gerak hati yang kurang tenteram ketika sedang memandu ke pejabat menyebabkan seorang lelaki mengambil keputusan berpatah balik untuk menjenguk keadaan isterinya di rumah.

Tindakan itu bagaimanapun membongkar rahsia skandal seks isteri yang dinikahinya hampir setahun lalu bersama seorang lelaki lain.

Lebih geram, hati suami mana tidak hancur luluh apabila menyaksikan dengan mata sendiri isteri sedang berasmara dengan lelaki lain dalam bilik tidurnya sendiri.

Perbuatan curang wanita itu dilakukan tanpa menyedari dia sedang diperhatikan suaminya yang meninjau secara diam-diam dalam kejadian di sebuah pangsapuri di sini ... seterusnya DI SINI

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive