25 May 2012

ARTIS : Nora Danish mabuk, terselak kain nampak ..........

Hari ini tersebar satu gambar yang sangat mengejutkan bagi Kak Nam dan mungkin anda semua turut terkejut. Menurut sumber, seorang pembaca telah mengirim satu keping gambar melalui email. Khabarnya daripada pengirim itu, gambar itu adalah gelagat seorang pelakon popular bersama teman-temannya dalam sebuah majlis yang diadakan baru-baru ini.
Mungkin kerana terlalu letih menari dan kembung perut dengan minuman keras, pelakon tadi tersungkur berbaring hingga tidak menyedari terselak seluar dalamnya. Maklumlah pakaian pelakon itu malam ketika dia berparti pun bukanlah panjang sangat hingga boleh tersingkap menampakkan seluar dalamnya. 
Lebih mengejutkan lagi, sejak akhir-akhir ini, nasib pelakon ini memang bertimpa-timpa malangnya. Kak Nam rasa mungkin giliran dia pula kali ini. Biasalah adat industri hiburan, kadang-kadang kita di atas dan terselamat, tapi tidak mustahil esok kita terjatuh tersungkur sampai susah nak bangkit semula. - Nottydaddy

1 comment:

Anonymous said...

tgk pic pun tau dah lama.. xyah cari salah orang lain.. kita bukan tuhan nak hukum manusia.. nape pic nie x tersebar sebulum nora nak pergi umrah.?
biasa la nak jatuhkan air muka orang lain.. bagi saya nora nak berubah dalam hidup.. saya dah bersyukur.=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive