17 December 2013

Saya tak sengaja, butang jaket tercabut - Noraida [skandal Adi Putra]

alt
Selepas kes Skandal Adi Putra diputuskan sebagai tiada tindakan selanjutnya (NFA) oleh pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM), suami Noraida,Amiruddin Othman, yang tidak berpuas hati dengan keputusan tersebut mengadakan sidang media dan menggesa agar kes tersebut dibuka semula.
Namun, lain pula yang terjadi apabila Noraida yang berpakaian agak keterlaluan dan menjolok mata ketika menghadiri sidang media tersebut menjadi tumpuan lensa kamera jurugambar media. 
Malah, gambar-gambar Noraida dimuatnaik, ianya menjadi kecohan di media maya selepas ramai yang mengutuk gaya pemakaiannya yang agak seksi.
Gambar-gambar tersebut menyebabkan peminat yang mengikuti kisah skandal itu telah memberikan persepsi negatif kepada pasangan itu sekaligus ramai yang mula kembali memberi sokongan dan berpihak kepada Adi Putra.
alt
Namun pada 14 September, seorang pengguna Twitter menegur Noraida di laman twitter peribadinya dan Noraida telah memberi respon terhadap teguran tersebut.
"Saya bukan sengaja.Jaket yang patut saya pakai tercabut butang dan dah lambat ke pc (Press Conference).saya sepatutnya tak join pc tp last minute.tq ambil berat," katanya menerusi laman twitter miliknya.
Jawapan beliau, bagaimanapun dianggap tidak relevan dan telah mendapat kritikan daripada pengguna-pengguna twitter yang lain.
alt

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive