09 April 2014

Foto Bogel Demi Lovato Bersama Kekasih Tersebar

..
Nama penyanyi dan pelakon remaja popular Hollywood, Demi Lovato menjadi bualan hangat peminat apabila beberapa keping gambar bogelnya mula 'bersepah' di ruang internet, sejak kelmarin.
Tambah memalukan antara gambar tersebut kelihatan Lovato menayangkan payudaranya, tatunya juga bahagian belakang tubuhnya.
Tak cukup dengan itu, antara beberapa keping gambar tersebut turut mengabadikan Lovato bersama kekasihnya, pelakon Wilmer Valderrama dengan aksi-aksi menghairahkan di atas katil.
Bagaimanapun menerusi lama Twitter miliknya, bintang Disney ini cuba mempertahankan dirinya menulis dalam Bahasa Sepanyol, dengan berjuang kembali dengan kenyataan yang kukuh di akaun Twitter beliau, "Saya kuat. Saya seorang pejuang. Jadi jangan memandang rendah terhadap saya".

Ini bukanlah kali pertama pelantun lagu 'Heart Attack' ini terpalit dengan isu gambar bogel. Tahun lalu tersebar gambar bogel yang menunjukkan seorang wanita berambut hitam yang kelihatan seperti Lovato di dalam tab mandi, berbaring di atas katil tanpa seurat benang dan dalam keadaan bersandar seperti mahu mencium wanita lain.
Sepekulasi tambah kukuh berdasarkan tatu yang telihat pada wanita di dalam gambar tersebut di percayai seperti tatu Lovato. Malah gambar-gamabr tersebut mendapat bidaan tertinggi.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive