07 January 2013

PANAS ! Demi projek, Ketua Puteri UMNO ni sanggup serah tubuh ...MENGGEMPARKAN! Sebaik sahaja mendengar khabar Setiausaha Sulit Kanan (SUSK) kepada seorang Timbalan Menteri dari Sabah telah menggunakan kedudukannya untuk mengatur kelulusan projek melalui imbuhan seks, Papparazzi telah bergegas ke Keningau.

Malangnya, salah seorang 'mangsa' yang menjadi habuan seks SUSK berkenaan ialah Ketua Puteri Umno salah satu bahagian di kawasan pedalaman Sabah.
Agak memalukan kerana Paparazzi yang membuat pengintipan sejak tiga minggu lalu terkejut melihat Ketua Puteri UMNO berselingkuh di Hotel Juta dengan SUSK berkenaan.

Paparazzi kesal kerana Ketua Puteri UMNO berkenaan sudah bersuami tetapi sanggup melakukan apa sahaja untuk mendapatkan projek bagi membiayai politik dan nafsunya. Mudah-mudahan suami Ketua Puteri UMNO berkenaan lekas sedar dan menyiasat sendiri kejalangan isterinya sebelum terlambat.

Paparazzi yang menginap di Hotel Juta selama tiga minggu agak terkejut kerana mendapati bukan sahaja Ketua Puteri UMNO berkenaan yang keluar masuk bilik di Tingkat 9, Hotel Juta; malah SUSK berkenaan turut melepaskan nafsu syahwatnya dengan Kontraktor Wanita dan Geisha yang dipasang kontraktor yang melobi projek 'Direct Award'.

Demi nama baik suami Ketua Puteri UMNO berkenaan, Paparazzi tidak bercadang untuk mendedahkan nama SUSK berkenaan buat sementara waktu; apatah lagi Papparzzi sedang mengintip kemungkinan besar Timbalan Menteri berkenaan juga turut mendapatkan habuan yang sama; malah mungkin menagih korban perawan!

JANGAN HAMPA DOK BUAT HERAN PULAK, KAN DAH KATA UMNO DAN SEX TAK DAPAT DIPISAHKAN ... so apa ada hal, biasa la bagi UMporno KAN . . . ?

2 comments:

Anonymous said...

Masya Allah !

Apa nak jadi dengan orang zaman sekarang, perangai lebih teruk dari Qinzire.

Anonymous said...

Nampaknya ada selogan baru untuk

mat mat 'meno yang ganas seks itu:

UMNO-KU, SEKS-BEBAS-DAN-KEBAS
berkhidmat untuk kepuasan funani puan

.
haramjadah, patut orang ramai bawa

mereka ke 'native court' dan tuntut
.
20 ekor lembu sebagai pampasan

untuk setiap suami pompuan yang

funaninya diratah dek mat-umno atau

opiser gomen yang ganas tuh.


.
.
.
kkk
.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive