22 January 2013

Ayah Mahathir adalah pendatang dari KeralaMahathir Sepatutnya Ucap Terima Kasih Kepada Tunku. Kalau kewarganegaraan itu tidak diberi kepada bapanya, mungkin hari ini Mahathir berada di tanah air bapanya iaitu di Kerala.
mamak juga 

Ayah Mahathir adalah pendatang dari Kerala, Selatan India etnik Malayalam. Iskandar Kutty berhijrah ke Tanah Melayu dan memeluk Islam serta berkahwin dengan orang Melayu dan menukar namanya kepada Mohamed.

Mahathir patutlah mengenang budi kepada Tunku, tanpa Tunku mustahilnya Mahathir dapat menjadi pemimpim Melayu. Tanpa Tunku, Mahathir tiada lagi berperluang memperlaungkan `Hidup Melayu, Berjuang untuk Agama, Bangsa dan Negara'.

4 comments:

kampong lad said...

sebab tu dia kata melayu haprak

malaysiabaru said...

HASMAH ALI BOTAK RAMBUT PALSU TERBANG, JUGA PENDATANG DARI PADANG INDONEISA, BILA TIME RAYA DERDUYUN KAUM KERABAT DATANG PI TIDOQ KAT SERI PERDANA NAK JUMPA KAK NGAH...

Anonymous said...

melayu mudah lupa..mudah ..segala mudah..takut mudah binasa oleh sikap mudah..

Anonymous said...

selama 20 tahun negara ku di perintah oleh rakyat asing... mmg celaka betui... patut la habis sumber asli negara dia faraid kat kaum keluarga dan kroni... jiwa rakyat tak tertanam dalam sanubarinya....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive