MH17: Perancis Beri 'Amaran' Jika Rusia Enggan Bekerjasama


Francois Hollande.

PARIS: Perancis memberi amaran kepada Rusia supaya memberi 'tekanan' kepada puak pemisah, pro-Kremlin di Ukraine agar memberikan kebenaran kepada pasukan penyiasat dan penyelamat untuk masuk ke lokasi kejadian nahas pesawat MH17.


"Sekiranya Rusia tidak mengambil tindakan sewajarnya dengan kadar segera, negara itu bakal berhadapan dengan tindakan yang akan dikenakan oleh Kesatuan Eropah pada Majlis Luar Negeri yang akan berlangsung Selasa ini," kata Presiden Perancis dalam satu kenyataan selepas mengadakan pertemuan bersama pemimpin Perancis, Jerman dan Britain pada Ahad.

23 April 2013

Risalah burukkan Pakatan Rakyat tersebar di Kuala Lumpur ... Jangan Percaya

SALAH seorang sahabat pembaca MiLo SuaM mengirimkan sebuah gambar risalah yang diterimanya. Risalah memburuk-burukkan Pakatan Rakyat itu dikatakan tersebar di Kuala Lumpur.

Risalah itu antara lainnya bertulis janji-janji yang tidak pernah dijanjikan oleh mana-mana pimpinan Pakatan Rakyat. Ini jelas satu tindakan sabotaj dipercayai dilakukan oleh pihak parti-parti lawan. Di bawah ini risalah yang dimaksudkan.Gua percaya ini merupakan "Propaganda hitam" yang dilakukan oleh jentera Umno dan Barisan Nasional memandangkan isi propaganda ini selari dengan kempen hitam Umno dan Barisan Nasional yang berlegar di ruang maya selama ini.

Read more: http://milosuam.blogspot.com/2013/04/risalah-provokasi-burukkan-pakatan.html#ixzz2RGGpeKIr

1 comment:

Anonymous said...

Hanya yang bodoh akan percaya semua ni..
Tak payah risau confirm yang buta huruf pun tak kan percaya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive